Tacksam!

När jag hade tagit studenten 2007 tog jag mitt pick och pack och flyttade ner till Stockholm. Där fick jag mitt första "riktiga" jobb - servitris. Fy fan, jag finner inga ord på hur hemskt det var att arbeta där. Jag sökte andra jobb och fick napp i gamla stan. Cafebiträde på grå munken. Jag fick jätte mycket beröm och det var riktigt roligt, tills det inte var det längre. Nästa stop; svartjobb på ett fik i Farsta. Lika illa som mitt första servitrisjobb på Kungsholmen.. Fick ett nytt jobb på ett konditori/fik i Skanstull. Kom inte överens med chefen och sa upp mig.

Från det att jag tog studenten har jag praktiskt taget klarar mig själv. Jävlar vad jag växte som människa snabbt!

Efter ett X antal jobb i Stockholm fick jag nu ett jobb i Huddinge: Ikea. Där såg jag sedan min chans - att komma till Gävle. För dit ville jag efter 1,5 år i huvudstaden. Jag terroriserade Ikea i Gävle efter ett jobb, och simsalabim fick jag en intervju! Och sedan ett jobb.

Så helt plötsligt hade jag även tagit mig från Stockholm till Gävle på egen hand. Fixat boende och massa annat jox också såklart.

När Ikea i Gävle började kännas för bekvämt sa jag upp mig och flyttade ner till Småland. Jag skulle minsann bli glasblåsare!

2009 träffade jag micke och då var det back to Gefle. Men tänk alltså, så mycket jag har gjort! Ändå ju! På så kort tid. Själv. Ung och oerfaren.

Nu orkar jag inte skriva mer, men vill bara påpeka att jag är så tacksam för att jag blivit den jag är. För min uppväxt som gjort mig stark. Jag står med båda fötterna på jorden och är så himla glad att jag är där jag är! Hus, chef, ekonomi, sambo... Och bättre blir det! I know it!

Så mitt tips till er nykläckta: spread your wings and fly. 


Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0