Habba Habba!

Min nyfunna sidekick Frida har en kille vid namn Tobias. Denne kille har lagat min dator som kraschade för 10 månader sen. Alltså nästan ett år har datorn legat och samlat damm! Tills i måndags! Nu är datorn hur snabb som helst, bättre än när den var ny, och den har även antivirusprogram och andra skillz! UNDERBART!
 
En annan grej som var underbart med detta var ju såklart att jag fick tillbaka alla bilderna. Thank god för det! När jag nu satt och bläddrade igenom lite kort så sprang jag på detta:
 
 
Vilken jävla puma man var då! Shit blir ju helt kär i mig själv. Habba habba! Kanske att jag skulle färga håret rött igen? Vad tycker ni? ...förmodligen skulle jag tröttna efter en vecka.. så jag ska nog inte göra't.. Eller?
 
Hur kommer det sig att man tycker att man såg bättre ut förr? Håller ni inte med? Nu kollade jag på kort från förra året, och kände direkt att "men shit, vad snygg jag VAR".... Jorden anropar Elin - du ser likadan ut. Men varför känns det inte så för? Varför är varje dagen en bad hair day? Och varför är varje dag en tjockisdag? Äääähhh nu ska jag ta en dusch och sluta fundera.
 

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.
Postat av: Fridus

PUZZZZ

2013-09-11 @ 20:51:36
Postat av: Sis

Hej. Va ett tag sen jag kolla in här. Men iallafall, håller meeed! Varför är det jämt så ?? :P
Kram sis

2013-09-27 @ 23:24:10

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0