Personalfesten!

God morgon, vänner!

Igår hade vi ju personalfest här hemma. Det var riktigt trevligt! Jag hade fixat ihop lite gottis och en välkomstdrink.

Vi avslutade kvällen på Heartbreak, och nu kan jag med all säkerhet säga: fan vad jag INTE tycker om att supa mig full och gå på krogen. Nej nej nej.

Missförstå mig rätt, för jag hade jätte roligt igår med mina kollegor och vänner. Vi spelade spel här hemma och sen dansade vi för glatta livet nere på krogen!

Men nu dröjer det mycket länge innan jag vill dricka massa gift och trängas på ett dansgolv igen. Jag är mer en middags-tjej. Man äter gott, tar någon drink (för att det är gott, inte i syfte att bli full) spelar lite spel och sitter och pratar.

Jag var dock nästan nykter igår, men att se alla människor på heartbreak var fan nog. Vissa av er tycker säkert att jag låter som en tråkig kärring, men vet ni vad? Jag bryr mig inte.



Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.
Postat av: qvinna

Måste bara börja med att säga -FAN VAD DU ÄR SNYGG KVINNA! Kan du inte komma med lite mat och träningstips? visa hur du fixar dina bryn.. lite sånt :)

2012-11-04 @ 10:59:17
Postat av: mamma

Fint du fixat... Längtar till julen...

2012-11-04 @ 16:00:16
Postat av: Ida

Håller med dig helt och hållet. Jag går på krogen (när jag väl går ut) bara för att dansa. Men de kan jag lika gärna göra hemma :p mkt roligare haha

2012-11-09 @ 17:37:35
URL: http://Busigabeerta.blogg.se

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0