morgon!

Inte någon "god" morgon här inte!
 
Idag är det jobb som gäller, hela dagen lång. Men sen är jag ledig fredag, lördag och söndag. Aahh! Det ser jag fram emot - en lång helg med bästa micke myken.
 
Jag bestämde mig för att ha platt hår imorse. Eller rättaresagt; jag bestämde mig för att jag inte orkade fixa håret. Behöver jag säga att jag redan ångrar mig. Jag ser så tråkig ut med platt hår. Varför kunde inte jag ha fått lockigt hår? Eller åtminstone lite självfall? Äsch.
 
 
Nu ska jag borsta gaddarna och sen blir det en cykling ner till jobbet. Skönt att man fortfarande kan cykla, det spar så mycket tid!

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.
Postat av: mamma

Jag kan permanenta dig :) Bra ide!!!
Då har du lockigt varje morgon en tid framöver...

2012-11-15 @ 11:31:12
Postat av: Carolina - Olina

Elin, du passar ju jättebra i platt hår! Lockar är helt fantastiskt, men jag tycker du inte ska underskatta dig själv i rakt, inte alls tråkigt - snarare tvärtom!

Självfall är inte så himla jättekul det heller (kanske om man har hollywoodlockar?), självfall blir aldrig platt om man vill ha det och lockar man det så vill håret tillbaka till sina orginalvågor. Oftast ser man ut som om man har använt en trefingertång. Och det ser slitet ut fast det inte alls är det.

2012-11-15 @ 21:52:33
URL: http://bycarolina.blogg.se

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0