smink.

Spritaffärn, mataffärn och klädaffärn. Check, check och check! Ikväll blir det stugmys! Det är jag och Micke och ett till par. Vi ska käka gott, dricka goda drinkar och spela roliga spel. Kommer bli awesome! Jag har köpt ett par nya (väldigt enkla, väldigt tråkiga) svarta mjuksbrallor. Behövligt! Invigning ikväll.

Från det ena till det andra..

Den senaste tiden har jag fått frågor som "vem har sminkat dig?" "har du gått en make up utbildning?" och kommentarer så som "gud va fint sminkad du var!" "hur sminkar du dig?" "du är så fin". Eftersom jag tycker det är hysteriskt (japp - hysteriskt!) roligt med smink kan ni få en Dagens Make Up.

Bild tagen i bilen medans jag kör och kisar.. Ha överseende, tack!
how do you make gifs

Jag har använt Ghetto som grund. Skuggat med Pollution. Highlight:at med Muffin. Suddat ut kanterna med Dramatic. Ni som är haj på MUS skuggor know what im talkin' about.

Hörs imorn och det inte blir något mobilbloggande ikväll.

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.
Postat av: johanna

Jaså det säger du! Yes, mörkt och mysigt ska det va, som att krypa in och lägga sig i en grotta, gå i ide liksom ;))

2011-09-17 @ 01:13:39
URL: http://jhnn.blogg.se/
Postat av: Tjåå

Jag tycker att du är snygg men du retucherar ju bilderna på bloggen. Det syns solklart om man ser dig i verkligheten. Men tycker att du ör snygg ändå

2011-09-17 @ 11:59:42
Postat av: Anonym

kan inte du som tycker att hon retucherar sina bilder lägga upp din blogg, el facebok, el lunarstorm eller vad som helst ! jag skulle väldigt gärna vilja kolla hur du ser ut!

2011-09-18 @ 04:19:03

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0