"the BUTTERFLY"

Vi fick lära oss en nytt trick idag - BUTTERFLY - som jag lyckades sätta! Woohoo! Dock behövs mycket mer övning. Att få stången i knäväcket är svårare än det ser ut.. benet som är uppåt ska vara mer utåt. Just nu får jag inget vettigt grepp. Well, det är mycket som ska finjusteras. Men jag kom upp i den iallafall! Me happy!


Nu ska jag ta en dusch och krypa ner i sängen, och kika lite tv. JAPP Andréa - jag älskar att vi har tv i sovrummet! Love love love it!! Hehe. Ska ni inte sätta upp en ni också? *blink blink* Förresten, bloggish peeps, är det någon mer som har tv i sovrummet, eller tycker ni också sovrummet är till för 'annat'?

Sov göttans, peeps! ♥

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.
Postat av: Carolina - Olina

Åh nu blev jag så jäkla sugen att dansa med! DU går nivå 3/4? Det där såg så jäkla läckert ut :D Nytt mål: Lyckas med det där ^^



Angående tv i sovrummet så förstår jag många som har det men jag personligen störs av det, jag kan inte somna till tv/film själv och är skitkänslig för strömvågorna. Det är knappt så att jag kan ha telefonen i rummet haha

2011-05-25 @ 08:04:29
URL: http://olina.blogg.se/
Postat av: Andrea.

Hihi din toka.. :D



Jo, om jag har nån slant över efter räkningarna är betalade, är du ledig nån dag och vill ha främmande nästa vecka isf? Kanske kan ordna barnvakt, kanske inte. Vore kul med lite skitsnack, nyttig lunch och någon form av motion kring dina kvarter. :)

Puss

2011-05-25 @ 09:02:09
URL: http://elffors.blogg.se/
Postat av: Dijana

Vi har TV i sovrummet (eller ja, i alla rum, haha!) och jag tycker det är underbart!

2011-05-25 @ 10:16:58
URL: http://dijanahusamovic.blogspot.com
Postat av: Jennie

tv i sovrummet e ett måste i denna familjen :) Tyckte inte om det förr, kände oxå att det rummet var till för annat. Men allt har ju bara blivit bättre sen en tv kom in :)

2011-05-25 @ 16:08:16

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0