"MUMS, som Maria Montazami skulle ha sagt det."

OJ, OJ, OJ så gott det var med grillat! Grillat är godast. Jag och Carro skippade pommes och körde på grönsaker istället, såå mycket godare! Nu har en vecka passerat, och jag har inte käkat några kolhydrater. Min mage är inte lika gasig och uppsvälld kan jag konstatera. Och tja, känner mig allmänt sundare och piggare. Eller nåt. Jag har varken vägt eller mätt mig, eftersom jag skiter fullständigt fan i nummer just nu, så jag vet inte om jag tappat några siffor. Men att skippa pommes en middag som denna kändes inte alls farligt. Vad är det för fel på baconlindade sparrisar eller grillade tomater? "MUMS, som Maria Montazami skulle ha sagt det.

Några bilder från helgens renoveringsinsats kommer ni inte heller att få se. Varför inte? För att jag inte orkar. Men det kommer, så småningom. Jag LOVAR att ni kommer få se, och jag LOVAR även att jag inte vet när. Något annat tänker jag inte lova.

Nu är det dags att borsta gaddarna och krypa ner i sängen. Imorgonbitti åker Micke och jobbar som vanligt, känns faktiskt tråkigare än tråkigast (som vanligt)! Well, dags att pilla på honom istället för på datorn. Eller vad säger ni?


Jag säger: tummen upp!

Good night!

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.
Postat av: Emelie Tårtmorsan

Fina ni är =)

2011-01-11 @ 16:35:23
URL: http://tartmorsan.blogg.se/

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0