"sätta kniven i"

Bonjour tout le monde! Eller som vi säger in english: Hello everyone! Eller på svenska: Hej allihopa! Eller in deutscher sprache: Hallo an alle! Hmm, undra om jag fick till det rätt nu? Probably not.

Idag har jag filat och målat naglarna (utväxten), diskat, tvättat, crosstrainat, duschat OCH det viktigaste av allt - soporna är tömda av sopbilen! Woho, i remembered! Om jag ska vara ärlig så kom jag ihåg det redan igårkväll, och ställde därför ut tunnan immediately!

Nu ska jag göra mig klar för att åka ner på sjukan och visa upp mina mystiska prickar som jag fick efter operationen. Slarv? Who knows? Jag vill ha svar. Och det nu!

Jag vet att många av er som läser gottar er i min olycka. Det är många där ute dom är avundsjuka på olika saker. Kanske är det min karl? Kanske för att jag kan vara kaxig? Kanske för att my looks kill more than a shotgun? Kanske för att jag har ett sånt jävla awesome jobb? Kanske för att jag inte gives a rat's ass om dig? När det gäller vänner, så är jag jävligt försiktig med vad jag säger. För: "En del människor som klappar dig på ryggen letar bara efter ett ställe mjukt nog att sätta kniven i.."

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.
Postat av: Li

Hey babe!

Blir pissed när jag läser att folk är dumma mot dig!

Å du.. skulle du vara transa, då skulle du fan va den hetaste jävla transan!!! Thats it!

Miss u snygging!

Kram Li

2011-02-23 @ 18:06:43
URL: http://ljusnankroken.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej Elin!

Låt andra gotta sig i dina olyckor, det gör bara dem själva olyckligare och ingen annan.

Deras knivar är bara booomuranger, och Karma is a bitch och allt det där.



Fortsätt du vara den fantastiska och inspirerande människan som vågar ta för sig och klappa dig själv på axeln som du faktiskt verkar vara :)

Och sparka jante i ansiktet!

2011-02-23 @ 21:18:58
Postat av: Ida

Jag gottar mig i din lycka ja :D

2011-02-27 @ 09:55:28
URL: http://busigabeerta.blogg.se/

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0