"Natti natt, peeps"

Oj, nu är klockan sent! Det tog ett tag innan vi åkte hemifrån, så dagens middag bestod av en kyckling sallad från Max! Så nu vet ni det. Förutom att jag har ätit goda måltider idag så hade det även slinkit ner en och annan godis. Usch, vilket fusk! Men men, thats life! Inget att gräva ner sig för.

Vi kom hit till svärföräldrarna (som är bortrest) för typ 40 minuter sen. Jag har duschat och Micke har lastat av skotern. Just nu tänder han en brasa. Mmmmmys! Vi ska nog kika på Due Date även fast klockan är så sent. Båda är ganska uppe i varv. Natti natt, peeps!


Nyduschad i myskläder! Game Over-shortsen är såklart på!

Och eftersom jag vet att ni tycker att Micke är smokin' hot får ni en bild på honom in action! Här springer han ner för trappan. Intressant.


Vad tycker ni förresten om killar med rakat? Alltså inget hår på knoppen? Själv tycker jag att det är hur snyggt som helst! Killar med frisyr, speciellt dom med emofrilla eller rockerfrilla (know what i mean?), går FET bort! Usch! Shave that head!


GOOD NIGHT... AGAIN. ♥

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.
Postat av: Sofia

Haha ja du kanske förstår vart jag står i frågan :P Även fast jag faktiskt är sjukt nyfiken på att se Carlos i afrofrilla :D

2011-02-19 @ 11:01:39
URL: http://sofiarvidsson.blogg.se/
Postat av: sis

hahaha! jaa rakat är faktiskt snyggt det håller jag med om MEN jag gillar att killar har hår åxå (kort såklart) om de passar i det :P

2011-02-19 @ 11:36:29

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0