"coffe, chocolate & men - all better rich"

På dollar store hittade jag denna termosmugg! Som mamma skämde bort mig med. Kommer bli perfekt till jobbet, så slipper jag runiera mig genom att köpa kaffe varje dag. Finally!

"coffe, chocolate & men - all better rich" Haha! Love it!

Mami har även hunnit skämma bort mig med sex par spets hipsters (heter det så? trosor som går på halva röven iallasnyggafall!), en tunika, tre halsband och ytterligare en liten termos! And tomorrow we're going jeans-shopping! Jag är så otroligt bortskämd. O-troligt!

Vidare till motion och mat:
Igår blev det ju crosstrainern på morgonen. Idag har jag dock inte haft tillgång till den, eftersom jag befinner mig på en annan ort igår-fredag, så det får bli en hundpromenix om nån timme! Ska låta tacogratängen sjunka undan i magen först.

Till lunch blev det en kycklingsallad, och frullen bestod av kaffe, två ägg + en banan. Mellis har jag även hunnit syndat: snickers + kaffe! Och middag, som sagt, tacogratäng. Men morsan tyckte jag blivit lite smalare sen sist, och dom orden tackar jag för! Spank you!

Nu ska jag terrorisera Micke igen! Jag vänter på post förstår ni! Och eftersom han kom hem idag hoppas jag att han har släpat sig ut och checkat lådan! Important! Very important! Miihihihh! Ni får höra mer om detta när jag har varan in my hand. On my body.


Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.
Postat av: Hellan

Snygghona!! Och du, glöm ej: If people are trying to bring you down it only means that you are above them!

Fortsätt kicka ass i vanlig ordning!

2011-02-25 @ 22:29:51

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0