"Så snyggt det blir!"

God afton, peeps! Jävlar i min låda vilket dåligt bloggande!

Jag och Micke började dagen med att, i spöregnet, slänga bråte och diverse sopsäckar på tippen. Två vändor blev det. Så skönt att äntligen bli av med skiten! När jag ändå var i fixartagen fortsatte jag till växhuset för att rensa ur det! Jisses så bra det blev när jag rensat ut ALLT gammalt crap som växte där. Närmare sommaren ska jag lägga stenar där inne och bla bla bla bla fixa. Kommer bli riktigt bra! Såhär ser det ut just nu..

Ett växthust av den större varianten. Det kliar i mina gröna fingrar!

När jag var klar med växthuset hade solen tittat fram, så jag fortsatte med baksidan. Den där jävla baksidan alltså.. Baksidan består av ett potatisland som gone wild. När vi var på visning av huset såg det ut som en skog av vass, nu ligger allt ner. Åter till ämnet - jag drog fram krattan och kämpade ihop det som var löst. Svettigt värre! Nu har vi en stor majkasa på baksidan, vill jag lova. Helvete vilket jobb det kommer bli att få till det snyggt. Vi får återkomma med info om baksidan senare. Samt bilder.

Medan jag var ute och fixade hade micke införskattat material till insidan. Det är alltså vardagsrummet som ska få sig ett tak! Så snyggt det blir! IM SO EXCITED!

Bättre bilder kommer senare..

DÄRFÖR har jag inte bloggat idag. Imorgon är det jobb.
Vi hörs när vi hörs. Later dudes!

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0