"pure pain, people!"

Imorse vaknade jag med träningsvärken från helvetet! Hela kroppen gör ont, så fruktansvärt ont! Haha, i knew it! Dag två är alltid värst. I did see this coming!

Det värsta var när jag vaknade och insåg "nej, det här går inte.. jag kan inte resa mig från sängen". Eller nej, det var inte det värsta.. det värsta var när jag blev panik-kissnödig och var tvungen att kasta mig upp ur sängen och springa på toaletten! Haha, när jag använde magmusklerna för att sätta mig upp gav jag ifrån mig ett högt ont-stön, hahaha alltså det är pure pain, people!

En annan ond sak är vädret. Tror ni inte att det är klarblå himmel och sol idag va! Klockan är åtta och det är redan finväder! Fatta man ju att det är sol, när jag ska jobba! Grymt sa grisen. Surt sa räven. Får trösta mig med att jag hinner med en promenad innan jobbet iallafall.. och att Micke kommer hem idag.

Nu är dag dags att sparka igång kaffebryggaren. Ett tips till alla er där ute med träningsvärk, försök att INTE hosta. Det gör ont.. ååå så ont. God morgon!

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0