"krattat klart"

Brrr, så kallt det var ute! Och precis när jag fått upp värmen genom HETS-krattning kommer det grannar som vill prata. Trevligt, men kallt. Väldigt kallt! Nu är jag iallakallafall inne i värmen igen.

När jag har krattat klart och ska hämta skottkärran för att lägga allt i en hög (får ligga där till lördag då det ska till tippen) inser jag... vi har ingen skottkärra! Hur är detta möjligt? Ingen skottis! GOD DAMN IT! Som tur var fick jag låna grannarna mittemot's kärra. Puh!


Jag hoppas verkligen att vinden håller sig i styr denna vecka.. annars kommer jag få kratta igen. Att denna hög ligger såhär fint hela veckan kan jag inte lita på. SUCK! Håller dock tummarna hårt!

Hmm.. skulle ha tagit bilden i ett annat perspektiv, eftersom denna vinkel får den att se tiny winy ut. Vilket helt klart inte är fallet. Dessutom ligger det en tre gånger så stor hög på baksidan. På lördag är det soptippen-time!

Nu ska jag tvätta händerna i HETT vatten för att bli ren och få upp lite värme. Känns som att naglarna ska ramla av! Sen ska jag ta bilen bort på Dollar Store för att kika om dom har något billigt till kvällens danstema; Desperate Housewives! Haha, åh jag älskar att jag har börjat dansa igen!

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0