"ganska nöjd"

Trots att jag har suttit i soffan nästan hela dagen
känner jag mig ganska nöjd nu när jag har:

1. Dammsugit och skurat golven.
En del kanske tycker det låter onödigt eftersom Micke kommer hem imorgon och kommer springa inne med skorna hela helgen, borra i gips och well, ni fattar? Det kommer bli smutsigt. Men jag tycker INTE att man kan säga att det är onödigt att städa. Hur kan det vara onödigt? Va?
2. Skrubbat toan och handfatet.
Varför luktar det kiss runt toalettstolen fast man inte kissar utanför? Usch, det är vidrigt! Vad beror det på? Jag brukar skrubba stolen och handfatet ganska ofta, ibland med klorin. Denna gången skippade jag klorinet. Det jag vill säga är att det alltid är rent och fräscht på toan, men ändå luktar det ibland? Why!?
3. Klippt ner nästan hela klätterväxten.
Hämtade stegen ur garaget och klättrade upp så att jag stod med huvudet i höjd med takrännan, läskigt! Efter ett tag så var det inte läskit längre, utan mer jobbigt.. klippte ner en jävla massa grenar och härjade! Det sitter som berg, verkligen! Får ta det sista på lördag.
4. Duschat.
Efter rivandet och slitande av växten var jag riktigt lortigt, och svettig.

Bättre än att bara fortsätta lata mig i soffan, måste jag säga. Och förresten, som jag trodde har jag fått en liten blåsa på fingret jag brände. Fan, jag hatar brännsår! Det svider ju något fruktansvärt.

Ser ni? Äh, funkar ju inte att fånga på bild ju!


Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0