"over and out"

Den här dagen har gått i 110 knyck! På jobbet var det massor med saker att göra. Flytta om och packa upp och märka om och vara viktig med lite papper.. Låter kanske inte så mycket för era små fula öron, men ni ska veta en sak: det var stress, stress, stress. Vi hann iallafullafall med det mesta som skulle göras. Bra där!

Efter jobbet hade jag en tid hos optikern. Vi ska prova en annan styrka på linserna. Hoppas att det blir bättre. Får ju nästan huvudvärk av att se så skarpt som jag gör nu.

Och efter optikern gick jag hem och slängde i mig en shake och lite melon innan det var dags för gymmet. Jag hade tänkt gå lite på bandet och leka lite med maskinerna, slöa-träna lite med tanke på att dagen hade vart så hektisk. Men naturligtvis så var det Anna som jobbade och hon lurade in mig på ett spinning/core-pass. Och holy makaroni! Jag är heeelt jääävla sluuuut nu. Helt slut. Sopslut. Imorgon kommer jag känna mig smal. Bra skit!

Nu ska jag äta ännu mera melon och kolla på CSI NY tills jag somnar. Imorgon är det öppning - stängning som gäller. Over and out!


Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0