"äta mig fet"

Snacka om att falla för grupptrycket - åt säkert 13 bitar ur chokladasken idag! Typiskt. Och förresten var det inte Lotta som hade vart i farten den här gången, utan Kalla Kajsa som tyckte att jag skulle äta mig fet. And so i did.

Janne och farfar var in till jobbet idag! Vilket var mer än trevligt - faktiskt. Farfar hade besökt sjukhuset och det är bestämt att han ska få cellgifter. Nog sagt om det. Farsan ska lira blues i ljusne på lördag, så jag kanske drar till söderhamn efter jobbet på lördag och stannar till söndagkväll. Men ja, jag vet inte heller. Känner mig inte pepp på tanken att behöva slösa ett par hundra på bensin. Jag är inte rik... inte än.

Nu ska jag kirra lite middag här hemma. Banan, honungsmelon och en shake får det bli. Mums! Lyxade till det på lunchen idag och beställde wookade nudlar med kyckling, så därför får det bli en kalorisnål middag. Och dessutom så blev det ju ett X antal chokladbitar också... som dessutom hade utgånget datum! Haha, floe! Imorgon är en ny dag med nya möjligheter.

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0