"alltid är det nåt"

Im still alive. Huvudvärken har inte släppt helt och hållet, men det är ok ändå. Dessvärre mår jag illa nu istället.. Magsäcken måste ha krympt sen sist jag åt ett riktigt mål mat, vilket var i torsdags. Och den goda måltiden kom upp (och allt annat jag hade i magsäcken, för den delen..) natten till fredag. Sen dess har jag käkat typ.. hmm.. dropp? Fick i mig två rostade mackor igårkväll när vi kom hem från akuten, och idag har jag ätit macka och middag. Och glass. Men jag får bara i mig lite, lite, lite åt gången. Vilket inte alls är likt mig. Jag brukar äta mycket. Mmmm mat.

Det är frustrerande när jag är hungrig och sugen på något, och sedan när jag får det serverat så mår jag bara illa och vill köra buss resten av kvällen. (Köra buss betyder för övrigt att kräkas. Ni får tänka ut bilden själv..) Det är som att magen blir full på några tuggor bara.. Fan, tänk att jag alltid ska vara sjuk! Alltid är det nåt, känns det som!

Jag har suttit inne hela dagen (förutom trippen ner till apoteket. Aldrig förr har en påse därifrån vägt så mycket!). Vila, vila, vila. Men jag blir ju så sjukt rastlös av att inte göra någonting. Tvn gör så att mina ögon svider, likaså datorn. Jag har lagt oändligt mycket patiens, helt klart underskattat tidsfördriv! Micke åkte och tvättade bilen för nån timme sen, han "behövde rastas". Vad roligt vi har det här hemma!

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.
Postat av: stina

hej hjärtegull, du har inte funderat på ett graviditetstest? :P

2010-07-24 @ 21:17:34

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0