"go to bed"

Jag är så dålig.. Kvällens middag: Chips med ost på. Så kan det bli när det finns yttepytte lite tacorester kvar. OCH när man är för lat för att laga någonting vettigt.. eller för hungrig för att vänta på att den riktiga maten ska bli klar. Fler matlådor till mig i guess!

Klockan är 19, och jag känner redan för att go to bed. Whats up with that!? Jag orkar inte ens försöka att bli pigg heller, för imorgon ska jag upp tidigt och tvätta hade jag planerat. Samt städa iordning lite stuff.

Förresten så är jag inte längre "rädd" för att vara själv här heller! Känns skön att ha blivit kompis med huset. Första nätterna själva låg jag och lyssnade efter konstiga ljud.. Men jag tror nog att det är så för alla som flyttar till något nytt i början. Nytt och stort.. med källare.


Nej, nu ska jag ta lite fler tacochips. Eftersom jag inte vill gå ner i vikt. Ironi. Tror jag har förlorat några hg sen vi flyttade faktiskt. Promenaderna till jöbbet ger belöning. För övrigt så är detta min favorit bh. Bustier? Har på mig den nu faktiskt. Stört skön!

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.
Postat av: Danielle

Skitsnygg bh! Eller ja, bustier, eller vad det kallas. Vart har du köpt den? Hittar bara de på nelly.. inte riktigt i min prisklass tyvärr :/

2010-12-07 @ 15:21:09
URL: http://syndigtbra.blogg.se/

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0