"torsdagen började med.."

Den här torsdagen började med att jag och mamma fika frulle på furan i söderhamns city.

Mamma ser pigg ut iallafall.. själv liknar jag nästan en kines. God morgon liksom! Anyways.. efter frullen drog vi vidare och uträttade några ärenden innan vi tillslut landade på Mias Prylbod. Mias är typ en second hand och loppis eller nåt. Där fyndade vi skitsnygga koftor och handskar!

Här på bilden ovan ser ni ett par röda skinnhandskar med dragkedja. Kommer bli super snyggt till svarta skinnjackan i höst! Well, vi betalade (rena rama fynden, jag svär på gud! haha..) och brummade hem i saaben. Jag släppte av morsan eftersom hon skulle jobba och åkte vidare till mormor och spelade kort (jag vann, såklart) och efter det blev hem till syrran. Och tro på fan! Kvinnan fick blombud! Budet ringde på dörren och hon fick världens jävla bukett med vas och allt, och choklad! Tänk er brudar, att få blommor och choklad en helt vanlig torsdag?

Sen åkte jag hem och nu sitter jag här. I soffan med datorn i knät, vindruvor till vänster om mig och en snygg kille till höger om mig. Life is good. God natt, peeps.

 


Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0