New year, new me?

Nej, inget nyårslöfte (i år heller). Tycker det känns allt för klyschigt och prestationsfyllt att lova sig själv och andra att man "ska bli bäst på crossfit" eller "aldrig mer titta åt en cigarett". Varför vänta till nyårsskiftet för att bli sundare? Tror att man sätter för höga krav på sig själv och kommer falla platt som en pannkaka lagom till våren. But hey, thats just me! Lycka till ni andra.

Så, idag är det andra dagen på 2016. Gårdagen spenderades hos svärföräldrarna med grillat! Mums! Idag ska vi armbåga oss ut till stadium eftersom jag behöver nya kläder. Japp, det är där jag handlar mina kläder nu för tiden - mjukiskläder. Så jävla snygg är jag på min mammaledighet hörrni. NOT.

Kanske borde jag ändå avge ett nyårslöfte? "Använd inte mjukis sju dagar i veckan". Hmmm. Vid närmare eftertanke; nej. Herregud, höll jag precis på att lova er att inte använda urtvättade mjukisbrallor under 2016?! My god, that was close! Puh!

Nej, nu börjar Devin skruva på sig här bredvid mig. Kanske beror på att Micke snarkar? Varför kan inte jag sova för?! MORR. Well, gotta go. Hej dåååå!

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0