Avundsjuk!

Imorgon åker Micke till Stockholm på inflyttningsfest. Vi båda är bjudna, men jag känner inte att Devin är redo för att lämnas bort än. Några timmar, absolut! Men inte över en natt, och speciellt inte om vi befinner oss i en annan stad. Så jag drog tydligen nitlotten och får stanna hemma.

Det var så längesen jag fick känna mig snygg och fresch! Hade ju mer än gärna åkt iväg på lite festligheter faktiskt..

Jag skulle ljuga om jag sa att Micke gärna får åka och roa sig, bo på hotell och ha kul. För fan. Avundsjukan är verkligen ett faktum! Haha! Speciellt efter denna vecka då jag typ tagit hand om Devin själv (mitt beslut), eftersom Micke har varit sjuk. Eller iallafall sämre än mig.

Så. Ja. Jag är väl ganska bitter. Bitter över att han kommer ha jävligt roligt, prata med andra VUXNA människor, klä upp sig, och jag kommer.....vara hemma med Devin.

Gud, vad hemskt det lät. Jag älskar ju såklart min lilla bebis, men jag har inte varit ute på galej på minst ett år! Jag vill ocksååååå! Har bokat in 7 november med Ida iallafall, så snart är det min tur.

Hur skulle ni känna? Skulle ni vara glad för er sambos skull, eller skulle ni tycka att han minsann också kunnat vara hemma? Ge mig ärliga svar nu.

Sen vill jag bara tillägga att under normala omständigheter så skulle han absoluuuuut få åka iväg och partaja utan att jag skulle höja några ögonbryn. Han ska tillexempel ut här i Gävle nästa helg, och det är liksom nemas problemas. Tror just detta handlar om att vi BÅDA var bjudna..

Tillägg nr 2. Detta har INGET med svartsjuka att göra. 

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.
Postat av: Ida

Helt okej att känna så! Jag tyckte det var skitjobbigt när Otto var iväg på fester och grejer och jag inte kunde följa med. Men jag förbjöd honom aldrig, var mest bitter hemma.

Men om ca en timme åker Otto och Kasper till farmor och farfar och jag har en hel helg ensam!!!! Känns helt sjukt. Ska bli såååå skönt att få vara ifred och imorgon ska jag ut på partaj.

Snart är det din tur med, håll ut 😘

Svar: Fan va sköööönt för dig! SOV! 😋
Elin Haglund

2015-10-16 @ 15:15:04
Postat av: Linda

Ja man kan bli jäkligt bitter ibland! & det är helt okej, har ju ingenting med kärleken till bebisen att göra :).

2015-10-16 @ 21:54:03
Postat av: Sarah

Gemensamma vänner. Båda bjudna. Inte lämna bort ... Ärligt så hade nog Erik snällt fått stanna hemma 🙈😂😁 haha! Jag erkänner min småaktighet!

Svar: Men eller hur! Tack! 😂😜
Elin Haglund

2015-10-18 @ 19:05:07

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0