Cravings?

Hittills under min graviditet har jag inte fått några speciella "cravings". Visst är jag kanske mer sugen på någon typ av gotta (glass!), men jag skulle inte kalla det craving.

För mig så betyder craving att jag är otroligt sugen på något som jag förr inte gillade. Att jag helt plötsligt skulle få ett grymt sug för paprika (eller nåt). Att påstå att man har cravings för tillexempel choklad tycker jag enbart känns som en bortförklaring till att få vräka i sig.

Många har sagt till mig "passa på att unna dig..", men det tycker jag känns ganska osunt och framförallt osmart. Jag försöker verkligen tänka på att livet inte är slut efter förlossningen. Jag är väldigt mån om att komma tillbaka till mig själv efteråt. Både för min skull, men även för Mickes. Jag vill att vi fortfarande ska vara attraherad av varandra. Det är många år kvar på vårt liv ihop.

Sen har jag självklart ätit både skräpmat och godis under dessa nio månader. För det åt jag ju faktiskt innan jag blev gravid också. Någon måtta får det liksom vara! Haha.

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0