Sömn.

Ge.mig.styrka! Alltså, att inte få tillräckligt med sömn tar knäcken på mig. Detta har pågått i snart 9 månader, så man kan tycka att jag borde vara van.. Im not.

Devin lägger sig mellan 18-19 på kvällen. Han vaknar mellan 05-06. Om han då sovit hela natten? He..he..he. Inte en chans. Minst tre gånger har han vaknat. Då får han en skvätt ersättning och somnar om. Ja, vi har turen att slippa vara vaken längre stunder, men alltså.... Nej, jag finner inga ord. Avbruten sömn är fotfarande avbruten sömn.

Många säger att vi borde "ta fighten" och vänja av nattmålen. Tro mig, vi vet att han inte behöver käka på nätterna. Med tanke på hur lite han dricker förstår vi att han inte är hungrig. Det är tryggheten av flaskan han vill åt. Jag orkar bara inte ta den där fighten. Speciellt inte nu när Micke jobbar dygnen runt, och jag är..lite lätt nedbruten. Var sak har sin tid, och det är inte tid för operation Ingen Flaska nu.

Vi har provat ge vatten, men så lättlurad var han inte. Och att inte ge honom flaskan.... hur får man honom att lugna ner sig? Han vaknar och blir helt crazy - tills vi stoppar in flaskan i hans kakhål.

Och så är man gravid på detta. Fantastiskt!

Tur att han är världens goaste lilla pojke. Älskar honom över allt annat! Vackraste skruttis. Annars hade jag fan inte pallat.

Busunge!

Och såhär såg det ut när vi precis vaknat:

Pappa och kissen på golvet, sovandes.

Nej, nu är det hög tid för frukost! 

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0