Let it snow! (eller nja..)



Åkpåsen passade perfekt i vagnen! Är riktigt sugen på att take it for a spinn lite senare! -16 grader nu, och soligt. En fin vinterdag indeed! Finns det förresten någon "gräns" på hur kallt det max får vara ute för dom små? Så inte kinder förfryser (eller what so ever)?


Måste även slänga in en bild på hur mycket snö det har kommit de senaste två (en?) dagarna! Känns rätt så drygt att ha två tomtar att skotta denna vinter. Men inget ont som inte har nåt gott med sig! Eller hur man säger.

Nej, nu ska jag tömma Devins badkar medan han sover. Majskrokar skulle fan kunna användas som superlim!!

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.
Postat av: Viktoria

Tydligen tar fölk ut sina ungar här oavsett temp, så det handlar nog bara om mängd kläder etc?

2016-01-14 @ 15:01:46
URL: http://www.viktoriacederberg.se
Postat av: krabatus.blogg.se

Jag har -15 som gräns (beroendes på vind, ibland kan det kännas kallare än vad termometern visar), den gränsen har även vi på förskolan också! Är ju lite sunt förnuft det där. Vissa barn har ju sämre blodcirkulation än andra. Kanske är lite kallare för din Dev som inte ligger i liggkorg, men samtidigt så kanske han klarar kylan liiiite bättre än Luke!

2016-01-14 @ 16:56:43
URL: http://krabatus.blogg.se/
Postat av: Anonym

För barn under 3 år är det-10 som gäller (iaf på jobbet på förskola! ) det har att göra med att lungorna till dom små är inte klarar att andas in luft som är så kallt! :)

2016-01-14 @ 22:15:16

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0