Tre månader idag!

Idag blir Devin tre månader gammal! Och vi firar detta genom att ge honom två sprutor i eftermiddag.. Usch, jag är så nervös! Stackars liten. Men det är ju för hans eget bästa.

Tänk vad tiden går fort hörrni.

Jag vet inte om jag skrivit något här om att han rullade från mage till rygg i söndags? Hur som helst så gjorde han det. Min lilla oxe! Dessvärre har jag hittar honom sovandes på mage två nätter i rad nu, och jag är jätte orolig för psd!!

Rumpan upp i vädret!

Vadå sova middag?

Vi har bullat upp med en filt under madrassen så det blir en uppförsbacke, men tror ni det funkade? Icke!

På instagram så fick jag höra att när dom kan rulla själv så minskar risken för psd avsevärt. Men herregud jag är ändå livrädd. Någon som har provat sånt där andningslarm?

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.
Postat av: Amanda

Vi hade andningslarm till våran tjej i början, var en enorm trygghet och vi tyckte de fungerade jättebra! Vi använder de dock inte nu (hon är 5 månader) och sover helst på sidan eller på rygg men slutade när hon kunde snurra över både från rygg till mage och tvärtom.

2015-09-01 @ 10:40:10
Postat av: Amanda

Efter hon snurrade runt hur hon vill kände jag att de inte var någon mening så hon kunde rulla av plattan och larmet tjöt i onödan :) men så länge dom ligger någorlunda still och inte snurrar runt i hela sängen är de värt de speciellt för ens eget psyke så man kan va lugn :)

Svar: Tack!
Elin Haglund

2015-09-01 @ 10:45:39

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0