Ergobaby.


Idag hälsade vi på hemma hos Carro och Alicia. Ungarna visade INTE sina bästa sidor, och Sofia som kom utan barn flydde snabbt fältet haha. Efter lite käk var dom nöjdare och vi bestämde oss för att gå till Ica Maxi...

Visst har jag sagt förr att Devin hatar att åka vagn? Ja? Precis. Efter att ha burit honom och lagt ner honom i vagnen om vartannat sa jag till Carro att "det här funkar ju fan inte! får jag nycklarna så går jag tillbaka!" MEN då hade hon med sig deras Ergobaby som jag provade.


Och HALLELUJAH barnet somnade nästan på en gång! Vilken fantastisk bärsele alltså! MYCKET bättre än babybjörnen där stackars ungen får all tyngd på skrevet. I denna satt han som en groda. Sååååå nu har vi klickat hem en egen. Allt som underlättar vardagen = värt pengarna.

Hemma igen visade barnen sina bättre sidor. Det tackar vi vuxna för som hade köpt med sig thai-lunch hem!



Alicia är helt kär i Devin (och alla andra människor som går inom bebis-kategorin) och klappar honom så försiktigt. Extra sött är det när hon blir helt i extas efteråt och tjuter "oooohhhh!" och typ skakar 😂 Haha!

Nej, nu ska jag borsta gaddarna och tvätta ansiktet innan det är god natt för idag.

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.
Postat av: Emelie

Har ni prövat sittdelen? Har hört många som haft missnöjda ungar i liggdelen och sedan testat sittdelen och dom har blivit jättenöjda 👍🏼😊

Svar: Ja vi har provat, men den är tyvärr lite för stor än :/ Får prova bulla upp med lite kuddar så kanske det går bättre :)
Elin Haglund

2015-10-05 @ 22:32:55
Postat av: Sarah

Love to say i told you so ❤️👏🏼

2015-10-05 @ 22:52:36
Postat av: Linda

Ergobaby är bäst! Körde först med babybjörn one men kändes inte bra så köpte en ergo.. älskar den!

2015-10-06 @ 09:41:05

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0