Nu får det vara nog! Haha!

Jajamän! Avin var på två nya mjukdjur! En anka och en noshörning. Vi är nu uppe i tio stycken gosedjur från serien Cordy Roy av Jellycat, och dessa var dom sista jag kommer köpa. Iallafall på mycket länge.








Känner inte ni också hur ni bara ääääälskar dessa svindyra mjukdjur?! Så himla mysiga! MEN jag tycker ändå en sak är märklig - alla djuren är liksom naturtrogna utom katten. Varför?!

Vill ni inte spendera en förmögenhet på dessa djur så köp från Aliexpress istället! Jag har både därifrån och från butiker här i Sverige. Ingen skillnad i kvaliteten, och djuren från Ali har faktiskt "Jellycat" etikett på sig. Måste vara äkta! Annars är det äkta fejk - bra sådan!

Klistrar in en länk så får ni prova om ni kommer fram till sidan. Annars får ni söka på Aliexpress själva. Vill ni köpa här i Sverige så har dom flesta "barnbutiker" på nätet dessa. Googla!

http://www.aliexpress.com/item/42cm-Corduroy-plush-toy-striped-cloth-doll-Fox-Bear-Cat-Monkey-Dinosaur-Kangaroo-Elephants-Hippos-Puppy/1978000386.html?tracelog=ae-app-ios-sharefor-shkmail


Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.
Postat av: mamma

Jag älskar nosörningen :D

Svar: Visst var den fiiiin!! 😊
Elin Haglund

2015-05-25 @ 22:31:53

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0