Dagen hittills.

Klockan har passerat 13 och det är tre timmar kvar tills Micke kommer hem. Haha, nä ni - jag har faktiskt inte suttit och räknat ner timme för timme.

Jag har tagit mig en timmes rask promenad (med ett kort stopp på affärn), slängt in en tvätt och kört lite bebismassage på Devin.

Body från nextdirect.com

Eftersom prinsen inte sova nåt sen 9 imorse har jag varit lite begränsad här hemma. Jag hade gärna rensat i garderoben, diskat och duschat. Dammsugit, vikt tvätt och vattnat i växthuset. Men eftersom sådan aktivitet kräver två armar får det vänta...

Hur är era bebisar? Sover dom på dagarna? OM devin somnar så sover han i MAX en timme. Nån gång har han sovit längre - men det hör inte till vanligheten. Just nu höll han på att somna i sitt babynest, men icke... det blev skrikfest istället - tills jag tog upp honom i famnen där han nu nästan sover. Mammas lilla igel. När mammaledigheten är slut kommer jag inte ens behöva min vänsterarm.

Nu ska jag försöka lägga ner honom utan att han vaknar..

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.
Postat av: Linda

Har du testat med typ sjal eller babybjörn? Många som säger att det är bra skit :)

Svar: Vi har en bärsele (tror det är babybjörn) som vi har testat en gång... Det var ingen hit 😅 Han gallskrek. Men vi ska testa igen nu när han är stadigare i nacken och mer nyfiken på omgivningen. Skulle vara grymt att få händerna fria!! Han är ju liksom inte nöjd av att bara ligga själv och kuckilura heller, tyvärr.
Elin Haglund

2015-07-20 @ 13:53:16
Postat av: Angelica

Babybjörn är bara skit , sitter dåligt på både baby och den som bär . Låna eller köp en trikåsjal, skitmysigt. Och skönt för båda parter . Sen kan man dammsuga och diska :)

2015-07-20 @ 19:52:28
Postat av: Andrea

Harry var lika så jag köpte en sjal. Då kan man dammsuga och till och med bädda sängen med bäbis invirad. Perfekt!
Kram!

2015-07-21 @ 09:05:58

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0