Tapetserat.

Jesus fucking christ! Detta var första och definitivt sista gången jag tapetserade! Spelar ju fasen ingen roll hur noggrann jag var - det blev luftbubblor ändå!! Och dessa bubblor blev till veck när jag skulle släta ut dom. Jag behöver inte skriva att jag fick ett psykbryt va? Och envis som jag är vägrade jag låta Micke hjälpa mig. Kan själv.

Efter några tårar och en hel del svordomar satt den iallafall på plats. Lite skavanker här och där, men äh! Jag är nöjd ändå.

Före och efter från hallen sett.

Visst är den mysig?

Nu är det - som vanligt - bara lister som fattas. Den lilla detaljen som alltid alltid kommer dit för sent. Tråk-listerna.

När väggen var tapetserad gav jag mig på två lådor som jag har målat. Dessa lådor kommer stå på skötbänken mittemot fondväggen och då tyckte jag att det vore fint att tapetsera dom med samma mönster!


Dom här två lådorna kostade mig inte ett öre! Tog hem dom från jobbet = gratis, målade dom med färg vi hade hemma = gratis, tapetserade dom med överbliven tapet = gratis. Slutsats: Elin = awesome!

Imorgon ska vi åka på Ikea och köpa en säng och två hyllor. Jag hoppas hitta gardiner, men är rätt säker på att jag inte kommer finna dom på Ikea. Tyvärr.

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.
Postat av: mamma

Oj,vad fin! Oj vad du är duktig :) Men du kunde ju ha väntat på mig för vi 2 har ju tapetserat förr... hahahaa. Jättefint med lådorna och jag har köpt en elr. två hemlisar ;) det går bara inte att låta bli :)KRAM till er !

2015-02-27 @ 17:50:03

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0