"Så skönt att bli lite brun och fresch"

Ni är så snälla som försökt hjälpa mig i min f.d mobilsituation. Självfallet satte jag in ett micro sim-kort, eftersom det var ett sånt som följde med. Hur skulle jag få in mitt stora liksom? haha. Men när det nya lilla sim-kortet inte alls ville fungera bestämde jag mig för att klippa till mitt - och nu funkar allt perfekt! Tjolahopp!

Skjortan som jag hade på mig idag kommer från en loppis nere i Motala för två år sedan. Inte visste jag att det skulle bli så poppis med transparenta skjortor något år senare! Tur att jag sparade den.

Många har frågat om LCHF-pizzan! Och som alla förstår är det ju bara botten som behöver vara lchf-special. No carbs, remember? Det finns jätta många bra recept på Millans Matblogg!


Efter jobbet så gick jag till solarieöarna och stekte mig! Aaahh! Så skönt att bli lite brun och fresch! Så vad som står på schemat nu är dusch och mat! Och hörrni - packa måste jag också göra! För imorgon åker jag till sthlm! Besöker farbror med familj och på lördag är det ju som ni vet Battle Of The Pole.

Lets get into it! Tjing!

Jag efter jöbbet, glad och trött med pannband på!

Haha, scary-eyes!

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.
Postat av: sis

jag skulle fan följt med. suck :P

2011-01-20 @ 22:49:32

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0