"Dessutom är magen grymt uppsvälld!"

Hello everyone. Jag överlevde natten här hemma. Jag sov inte något vidare, men jag sov iallafall. Magen gör fortfarande ont.. vilket inte är så konstigt.

Well, såhär gick det till:
Måndag: ~13:30: Fick panikont i magen (magsäcken?). Gick över efter 15 minuter.
Tisdag: ~10:00: Fick samma värk i magen som på måndagen. Ringde 1177 och hon tippade på magkatarr, och det gjorde jag med. ~12:00: Åkte ner på apotket och inhandlade magkatarrmedicin. Hjälpte inte ett skit. ~14:00: Ringde till 1177 och berättade att jag ville dö, eftersom smärtorna inte försvann eller blev lindrigare. Hon ringde akuten och berättade att jag var på väg in. ~16:00: Inne på akuten och väntar. Smärtan börjar vandra ner från magsäcken mot höger ljumske. Efter fem timmar konstaterade doktorerna att blindtarmen måste väck! ~21:30: Uppe på kirurgkliniken och skrubbar mig ren inför operationen som ägde rum ~01:30.
Onsdag: Vaknade från operationen och mådde SKIT, som vanligt. Tredje gången jag blir sövd, och uppvaknandet  kommer jag aldrig vänja mig vid. Just as you know. Blev utskriven ~16:00.

Nu är ni uppdaterade.

Eftersom dom är så grymma att operera nu för tiden slapp jag det där fula snittet. Istället har jag tre stycken små, små, små hål på magen. Titthål, så att säga. Ett nästan i naveln, och dom andra två vid tatueringen, as you can see. DOCK har jag tre stycken brännsår(?) på magen också. Vilket är sjukt märkligt! Upptäckte dom igår kväll när jag kommit hem. Har ringt avdelningen jag låg på angående detta. To be continued, säger jag bara..

Dessutom är magen grymt uppsvälld! I profil ser jag gravid ut. Jag hoppas att det släpper så fort tarmarna börjar komma igång igen. Inte nog med att jag känner mig som en padda, det gör ont också! Eftersom såren ligger nere i buken så är det inte så jävla skönt när magen trycker på..

Och förresten, jag får inte sola på sex månader. Haha, snacka om karma!

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.
Postat av: sis

hehe.. karma is only a bitch if you are ;-)

2011-02-11 @ 19:08:01

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0