"spenat och keso"

Nu är jag mätt i magen! Efter jobbet sprang jag ner och slängde in tvätten, det blev bara 3 maskiner den här gången. Skönt att inte stortvätta varenda gång! Så alldeles strax ska jag ner och hänga den. Men åter till min mage.. Jag gjorde spenat- och kesorullar med ost i ugnen! Eller ja, jag vet inte riktigt vad den rätta benämningen är på rätten, men nåt sånt typ. Spenat- och kesofyllda fajitas kanske? Äh, who cares? Matlåda tills imorgon har jag också. Bra där!

1. Koka upp spenat i kastrull 2. Ös i keso, så mycket som önskas 3. Salta och vitpeppra 4. Lägg blandningen i tortillabröd, vik ihop och lägg i ugnsform 5. Strö över onyttiga mängder ost på rullarna och in i ugnen 200grader.

Om jag inte minns helt fel så var det min kära syster som tipsade mig om denna rätt. Hon hade sett den på någon hemsida för viktminskning. Tja, det låter ju inte dumt tycker jag! Spenat och keso är väl inte särskilt fett? Det är väl osten ovanpå som är boven i dramat. Gott var det iallafall!

Nej, nu måste jag ner och hänga tvätten innan Stina kommer!

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.
Postat av: viktminskarn

keso = fett och protein = bra

spenat = fibrer, antioxidanter, vitaminer och mineraler = bra

ost = fett = bra

tortillabröd = snabba kolhydrater = DÅLIGT. Läs på om kost vettja



hej då

2010-09-01 @ 21:34:35
Postat av: EstetSofie

Ser fan gott ut! Ska prova :)

2010-09-01 @ 22:42:46
Postat av: Bea

Haha men vad är det för neggo som kommenterade? Visst tortillabröd är snabba kolhydrater men man KAN faktiskt äta såna åxå utan att gå upp i vikt. Man kan egentligen äta allt men med måtta :) och gå ner i vikt. Så det så!



Japp det var jag som tipsade dej sis! Superdupergott :)

kRAM

2010-09-05 @ 23:09:57
URL: http://beyan.blogg.se/

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0