"orkar inte stressa"

Allt är klart. Allt är fint. Fruktskålen är fylld, men blommorna fattas. Fy satan va dumt av mig! Hur kunde jag glömma blommor? It totaly sliped my mind! Well, jag tror inte det gör så jätte mycket ändå. Fast eftersom vi har det så cleant här hemma är det snyggt med en färgklick på bordet. Suck. Men men, jag hinner inte göra något åt den saken nu. 20 minuter kvar tills dom kommer. Jag orkar inte stressa.

Idag har jag på mig en kofta från Lindex (fyndad på rea!) och svarta leggings. Fan, sen jag flyttade ihop med Micke och började äta normalt har jag gått upp i vikt (blir lätt så när man bara åt en tomat till frukost förr, och ris till middag..) och kan inte ha mina snygga jeans längre. Jag hade några som satt riktigt tight när vi träffades, och dom är det väl bara att slänga i lådan och hoppas att någon smalare i afrika kan ha! Så därför blir det alltid leggings nu för tiden. Tur att det är snyggt det med!

Anyways, såhär ser jag ut nu då.. med leggings:

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.
Postat av: ♥ Andréa - mamma till Knut.

Snyggast! Du ser dessutom jättesmal ut tycker jag! Och lägger du jeans i små storlekar i lådan så gör det inget.. Tyvärr kommer vi nog aldrig se ut som vi gjorde näe vi var femton i kroppen igen.. :/ :P

Jag tycker du bara har blivit snyggare ju längre jag känt dig.

Puss

2010-09-15 @ 11:01:06
URL: http://elffors.blogg.se/
Postat av: Nathalie

gillar tröjan men jag skulle skippa knuten:)

2010-09-15 @ 15:51:51
URL: http://liborius.blogg.se/
Postat av: M

Du har ju en skithet kropp! Kom igen! :)

Den är kvinnlig och fit på samma gång=good shit



2010-09-16 @ 10:24:33

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0