"igår"

Hej hej hallå! Igår hade jag inte tid att blogga, som ni märkte. Nellie blev helt till sig när jag kom och sjöng Ja må hon leva ihållandes paket! Gud, hon är ju för söt alltså! Lilla flickebarnet. Tårta, kakor och bullar tryckte jag i mig för glatta livet (haha, okej det gjorde jag inte.. men det lät så kul!) innan jag lämnade barnkalaset för att käka sushi med Johanna! Mums!

Det var riktigt trevligt att få lite kvalitetstid med snygg, sexig och singel-Johanna igår. Vi surrade om allt mellan himmel och jord, försökte ta hål i örat på mig men jag chickade ur (gjorde't själv hemma sen..), satti i lite löshår och well, inte fan vet jag.. Trevligt var det! Repris snarast, tack.

Innan jag gasade hem till gävle svängde jag förbi familjen i Östanbo. Det är alltid lika roligt att vara där, för oftast blir det en massa skratt och tok! En skoter ska jag köpa förresten, så nu är det klart. Eller ja, nu blev jag osäker igen. Den som lever får se, helt enkelt!

Ett stort tack till Emma som tipsade mig om vad tricket vi gjorde sist på dansen hette! Ni vet, sist när jag fick en fett blåmärke (som för övrigt ser mer skrämmande ut för varje dag) på höger höft. Cradle spin var det, med benen böjda. Så som ni nu förstår (om ni klickade in på länken) fick jag ingen smäll på höften, utan jag har gnidit den mot stången time after time..

Nu måste jag börja min morgon på riktigt känner jag! Inte sitta här och skriva! Jisses, detta inlägg blev ju som en bibel. Sorry!

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0