"övermogna päron"

God morgon! Jisses vilken gårdag.. Började med stress stress stress efter jobbet. Kastade på mig kläderna som jag skulle ha på dansen och micke skjutsade dit mig fortare än fortast. Att få lära sig göra en lapdance var roligt, men ändå pinsamt. Japp, gott folk, yuo heard me - pinsamt. Jag som aldrig burkar känna att något sånt är pinigt. Typiskt. Men det var verkligen konstigt att dansa mot en tjej. Helt fel liksom! Jag är inte lagt åt det håller. Haha. Micke däremot, han uppskattade den.

Well, efter träningen så blev det en snabb dusch och fixa till sig innan vi fick skjuts ner på oktoberfesten! Dom flesta där inne var övermogna päron, men det gjorde inte så mycket. Vi hade det roligt ändå med dans på bordet och bjud-shots! Maten som serverades var potatisgratäng (sjukt god!), kycklingklubbor, snitzel, korv, klyftpotatis, sallad, bröd och ja.. jag vet inte. Gott var det iallafullafall. "Det kanske låter gott?"

När klockan började närma sig tolvslaget kände jag att jag ville hinna hem till micke innan han somnade, för att fira att kontraktet för kåken var skrivet tidigare idag!! Sagt och gjort - han mötte mig på gamla subban och drog en smörgås innan vi tog en omväg genom stan hem.

En bra kväll. Många skratt och nya moves. Nu ska vi åka och shoppa lite käk här hemma. Jag röstar för toast! Hörs senare, stalkers.


Bilden är stulen från Fridas facebook. Das blüg - raspberrylime.blogg.se

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.
Postat av: Ida

Karln var där han med :)

2010-10-11 @ 15:31:07
URL: http://busigabeerta.blogg.se/

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0