"en martini framför brasan"

Det är verkligen a shame att min mobil är på lagning, för annars hade ni fått sett bilder från dopet nu! Jag och syrran hade matchat varandra i svarta fodral med sidenband i midjan. Jag hade ett lila och hon ett turkost. Snyggt! Nu är jag gudmor åt både Nellie och lilla Nikki! Mina älsklings brudar!

Efter dop-fikat åkte jag och Micke hem till hans föräldrar för att fira svärmor som fyllt år! Snacka om att jag blev fed up på tårta och kaka. Nu är micke och svärfar ute i garaget, svärmor ligger i bubbelbadet och jag sitter med en martini framför brasan! Om en stund ska jag och min trolovade bege oss ut till östanboarna för tacos!

Ps, igår när jag skulle hämta mina gummistövlar hos föräldrarna hittade jag inte dom. Det visade sig att morsan har sålt dom på loppis! För 30 kronor!! Haha, vaa faaan liksom? Mina gummistövlar! Så jag tog hennes..

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.
Postat av: mamma

Då kan jag bara få skriva att när jag frågade dig vid något tillfälle så sa du: Näää, dom använder jag inte.... Så när tillfället gavs så såldes dom väldigt billigt :) Nu fick du ju ett par som är mycket mer rejäla! hahahaaaa

2010-11-14 @ 09:24:22

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0