"på topp"

Jag har verkligen blivit solbränd idag! Med betoning på bränd. But i like it! Just nu är jag pretty red i facet, men imorgon hoppas jag att det har blivit en fin brun nyans. Hoppas. Dagen började med en promenix och sedan gick jag (som skrivet) till Carro. Där var även Sjögrenskan, vilket innebar triss i damer på gävle strands hetaste terass! Olja och vattenspruta satt fin fint när solen gassade!

Ser nu hur röd jag är?? Men det är det värt!

Nu i eftermiddag/kvällen har jag umgåtts med familjen som kom och hälsade på för lite shopping. Jag fick mig en zebratunika av mami, det tackar jag för! Även matvarorna payade hon. Jag älskar min familj. Skrattar alltid när vi ses och tokar oss för jämnan. Jag längtar "hem" just nu. Fast bara för stunden, för jag älskar mitt och mickes hem. Jag älskar vårt liv ihop. Tänka sig att jag skulle få en sån jackpot! Snygg kille, snygg lya, snyggt jobb, snygg bränna, snygga nya vänner. Känner mig på topp just nu!

Håkan kör några karate-kicks! HAHA!

Något som kändes mindre toppen är att jag måste städa lite innan jag duschar och lägger mig. Dammsugarn ska fram och kläderna ska undan! (1000 spänn på att jag inte pallar dammsuga..) Dags att slita sig från datorn med andra ord. God natt!

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0