"byta ut en måltid"

Tjockisångest i vanlig ordning. Tänk att man alltid har det efter helgen!? Det slår fan aldrig fel. Regn eller inte - Nu ska jag ta en långis! Jag måste verkligen skärpa mig med käket nu, hela tiden, på riktigt. På veckorna går det galant, då äter jag sallad och promenerar. Men på helgerna är det alltid något speciellt som händer (känns det som) och då ingår det såklart tjockis-mat. Eller så hinner man inte ut och gå.

Jag har mig själv att skylla, det vet jag.. Kanske man borde göra som t-bone och byta ut en måltid mot en shake? Klart värt'et! För jag mår inte bra när jag äter onyttigheter såsom godis och fet mat, etc.. Den värsta känslan är när man är mätt. Hellre hungrig än mätt. Ångest!



Ibland får jag känslan av att jag inte ser mig själv klart. Att jag enbart fokuserar på dom "dåliga delarna" av mig. Jag kollar mig själv i spegeln tills jag vill köra knytnäven genom den. Vissa dagar är jag nöjd och glad. Vissa dagar känner jag mig sexig och snygg. Andra dagar känner jag mig inte alls lika vacker. Kommer jag någonsin att bli nöjd?

För ett tag sen kollade jag på bilder av mig själv sen gymnasiet. När jag såg dom bilderna tänkte jag genast "Men gud, varför ville jag gå ner i vikt där? Vad var mitt problem liksom?".. Jag såg verkligen inte hur jag såg ut just då. Är det lika nu? Nej, det kan inte vara lika nu. För vore det så skulle jag inte ha den här diskutionen med mig själv.

Bilden av mig på min header är gammal. Men jag ser fan inte annorlunda ut. Inte mycket i sånt fall. När jag lyckas ta en bra egobild får jag känslan av att jag inte ser ut så, det vara bara "tur" att bilden blev så snygg. Insane?

Nu måste jag gå ut innan jag hoppar från balkongen i ren frustration över att jag tröck i mig en daim.


"Helvetes skit!"


Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.
Postat av: Maria

Men elin nu får du ge dig! Du behöver inte gå ner en tumm någonstarns! Du är ju hur fin som helst quinna! /maria r

2010-06-06 @ 21:05:42

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0