"Trevligt var det"

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag, för det är elins lediga dag! Hurra, hurra, hurra. Jajamensan everybody, idag är jag ledig. Det blir middag lite senare med svärisarna, och innan dess händer något mycket, mycket spännande! Jag hoppas verkligen att det lever upp till våra förväntningar. Mer än så säger jag icke. Inte just nu iallafullafall.

I förrgår (tisdag, för er som inte kan göra matten..) jobbade jag heldag innan Micke bjöd på dinner på Tant Grön. Tobbe gjorde oss sällskap lite senare och det blev mer än bara en afterwork-öl (uuwweek!). Avslutade det hela på Söderhielmska tillsammans med Carlos och Sofia. Så här såg det ut typ:


Igår (onsdag för er livsnjutare som hade semester och inte håller reda på dagarna..) kom syrran och nikki till gefle och hälsade på! Vi käkade på waynes och shoppade. Mycket trevligt! När vi anlände till min lya så färgade jag syrrans hår, och då mina vänner, då rann tiden iväg! Klockan var väl runt tolv-tiden när jag vinkade av dom vid bilen. Men trevligt var det, som vanligt! Synd att Nellie inte var med bara.

Nu ska jag väl dra en lina cola så att jag piggnar till!

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0