"parkera asset i soffan"

En svettig pms-kossa, det är en bra beskrivning på mig just nu. Tyvärr. Tidigare i veckan fick jag ett mess av Stina där det stod att jag var tvungen att joina dom på fest hemma hos fia ikväll, punkt slut. Men eftersom jag jobbade stängning idag och öppnar imorgon känner jag mig inte alls pepp på ferre. Synd, så jäkla synd. För det är ett mucho mucho trevligt sällskap det där. Men det blir fler gånger, det ska gudarna veta! ...fast vem vet, jag kanske ångrar mig lite senare och gör dom sällis?



Planen just nu är att ta en sval dusch, skiva upp honungsmelon och parkera asset i soffan framför en bra film. Till middag kör jag en shake. Idag på lunchen bjöd Kajsa på västerbotten-paj, mumsigt värre! Dock känns det även kaloribomb gånger tusen, därför kör jag på en shake ikväll. Är ändå inget vidare hungrig i denna värme. Är inte ens sugen på godis, och då mina vänner, då är det "illa".

Pratade med Micke i telefunken alldels nyss. Han och grabbarna grus är ute och gör oslos gator osäkra, eller nåt i den stilen. Det gör dom helt rätt i tycker jag.

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0