"min födelsedag"

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min födelsedag! Hurra, hurra, hurra!

Tack för alla gratualtioner via fb, sms, mail och telefonsamtal!


Igår efter jobbet kom svärisarna och mina päron hem till gävlelyan på fika. Jag fick så många jätte fina presenter! Locktång, plattång, parfym, kurs på Make up Store, presentkort och ja, mycket mer! Tack tack tack! Det var alldeles för mycket!

Efter fikat bjöd Micke mig på middag på Church Street. Det är en restuarang där inredningen är western-inspirerad och man får kasta nötter på golvet. Haha. Maten var hur god som helst och likaså drinkarna!
När vi precis har slagit oss ned vid ett bord kommer ett till par och sätter sig vid bordet brevid oss. Det visade sig vara Sofia (min poledance instruktör) och hennes kille! Efter mycket skratt och snack bjöd vi med dom på drinkar hem till oss. Det blev en sen natt, somnade efter 03 tror jag. Mycket, mycket trevlig lördag!!

Idag efter födelsedagsfrulle med färskt bröd som Micke hade med sig hem knallade jag iväg till jobbet. Det sög verkligen att jobba på sin födelsedag, speciellt när det är Mickes-semester-är-över-och-idag-åker-han-till-norge-och-jobbar-igen-dag. Jag saknar honom redan.

Ja, det var väl en snabbis update från mig. Grattis till dig om du orkade läsa igenom allt.

Om du inte har något snällt att säga, säg ingenting alls.
Postat av: Elin

Grattis till dig själv!

2010-08-15 @ 19:34:50
URL: http://milvisdotter.blogg.se/
Postat av: Sandra

Grattis :)

2010-08-15 @ 23:01:19
URL: http://jiggly.blogg.se/

Skriv din kommentar här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0